Op donderdagavond 17 oktober 2019 was in PC Rendering de terugkoppelingsavond van Dorpsvisie Vlagtwedde 2020-2030.
Ruim 90 inwoners van Vlagtwedde waren tijdens deze bijeenkomst aanwezig.
Onder leiding van Anne Jan Toonstra (cabaretier, stand-upper, presentator, acteur en muzikant) werden de voorlopige resultaten van de mee-praat-sessies met de inwoners van Vlagtwedde gedeeld.

Anne Jan Toonstra heeft aan de hand van foto’s en tekst een weerspiegeling laten zien hoe een buitenstaander naar Vlagtwedde kijkt. Na deze weerspiegeling werden de resultaten van de mee-praat-sessies door de werkgroep gedeeld.
Tevens werden er personen uit de zaal uitgenodigd om bij Anne Jan Toonstra aan tafel aan te schuiven om door te praten over de speerpunten van de werkgroep.


De aanwezigen konden op posters met de speerpunten dmv stickers aangeven waar het meest behoefte aan is in Vlagtwedde en wat opgenomen moet worden in de dorpsvisie. Deze opbrengst is teruggeven aan de werkgroep welke een dorpsvisie zal opstellen van de speerpunten waar volgens de inwoners de meeste vraag naar is.
Uiteraard was er ook ruimte voor vermaak tijdens een petje op petje af Vlagtwedde dorpsquiz en cabaret. Anne Jan Toonstra sloot de avond af met een fraaie muzikale ode aan Vlagtwedde.
Aan het eind van 2019 was de dorpsvisie Vlagtwedde 2020 - 2030 gereed.
Vereniging van Dorpsbelangen en de werkgroep dorpsvisie Vlagtwedde kijken terug op een geslaagde avond!